Ik heb weer een tas af.. Deze zwarte vind ik ook mooi.. Anders en toch ook mooi..

Ik maakte ook:
En ook:
Fijne voorjaarsvakantie voor jullie allemaal!
 
Deze tas was al een poosje af, alleen was ik er niet echt tevreden over. Nu ik hem weer tevoorschijn heb , vind ik het best leuk gelukt! Dus een foto waardig en zelfs nu op het blog!


Picture
Zo ook met dit  make-up beursje

Picture
Voor een vriendin maakte ik dit als cadeautje en als hart onder de riem:

 
Reli-art...Ik hou er van!

De tulpen staan zo mooi en veelbelovend in de vaas.. Zou het dan toch bijna voorjaar worden?
Kan niet wachten.....

 
Ben altijd mijn autosleutel kwijt. Nu is hij niet meer te missen!
 
Mijn dochter heeft een balletjes kussen voor op school! Ze heeft dit zodat ze op haar stoel blijft zitten. We hebben het kussen op proef, even om uit te proberen.
Mocht het kussen na 2 weken toch terug moeten, willen we wel een schoon kussen afleveren. Dus vandaar dat ik gisteravond bezig ben geweest met een hoes te haken voor dit kussen. De voorkant had ik al:

Nu dus nog een achterkant:

Ik had net niet genoeg paarse wol en dus zit er een heel leuk gekleurd randje om heen...
De touwtjes aan de hoeken zijn voor het vast binden van het kussen aan de stoel. Zo verschuift hij niet. Mijn dochter vindt het een heerlijk kussen, dus ik denk dat het een blijvertje is!
 
De granny square tas is nu helemaal af, gelukkig!
Ik heb de hengsels gemaakt van stevig lint. 
Gisteravond heb ik hem voor het eerst gebruikt. Want ik ben gisteravond weer naar de freubelclub geweest. Ongeveer iedere maand komen we met een aantal dames bij elkaar en kletsen, freubelen, haken, naaien of vilten we er op los!
Gisteravond dus voor het eerst mijn tas kunnen showen. Ben er best trots op...

 
Afgelopen week heb ik een gordijntje gemaakt voor de keukendeur.  Ik was ook bezig met vlaggetjes te haken, om de restjes katoen van het kussen op te maken. En zie hier het resultaat:

 
Picture
De vrolijke kleurtjes van het kussen fleuren me helemaal op!

 
 
In een fijn haakboekje, gekregen van een vriendin, vond ik een patroon voor een ouderwets kleedje. Met wat frisse kleuren wordt het ineens een hip en vrolijk kleedje! Leuk!
Het is duidelijk nog niet af, ik haak nog wel even door...

Ondertussen is het andere project alweer bijna klaar.......... Ik heb nog geen kussensloop gemaakt en ik moet ook nog een binnenkussen kopen. Alleen heb ik de voorkant al wel klaar!